Profielpagina van MarietteB

Naam: MarietteB

Leeftijd: 48 jaar

Actief sinds: 23-03-2013

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: gezet

Oogkleur: bruin

Haarkleur: zwart

Opleiding: Cursus

Roken: Ja

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Het liefste ga ik lekker met iemand een dag naar zee, wat drinken op de boulevard. Weet niet of de strand tenten al weer open zijn, anders kun je daar ook een heerlijke bak koffie doen. En zo een gesprek tussen ons twee maken. Elkaar leren kennen, vertellen wat we verwachten van ons contact en natuurlijk of we die verwachtingen kunnen beantwoorden. Nu ben ik zelf zo dat ik er helemaal open in stap en eigenlijk geen verwachtingen heb en alles wat komt met liefde aan neem en er van zal genieten. Het leven heeft mij inmiddels geleerd, hoe minder verwachtingen dat je hebt hoe leuker het word! En dan kun je ook blanco ergens in stappen. Maar dit is per persoon natuurlijk verschillend. Maar misschien als de zon weer een beetje schijnt elkaar eens uit nodigen tot een leuke wandeling aan zee en dat mijn profiel een romantische sex date dan ook invuling gaat krijgen? 

Over mij:
Goedemorge, Goedemiddag of Goedenavond, misschien als je dit leest is het wel nacht! Ik ben Mariette en ik ben wat ouder en zoek een romantische sex date. Ik kan je nu wel heel geil gaan maken door te vertellen wat ik allemaal wil doen op sex gebied. Maar ik ben er ook voor om een normaal contact te hebben. Het gaat mij niet alleen maar om het neuken of om jou pik. Ik vind het ook heel fijn om met jou een lekker dagje te kunnen maken. Misschien ben je net als mij fanaat van de zee bezoeken. Dat zou ik heel fijn vinden. Ik ben een persoon wat het fijn vind om te genieten. Ik heb niet ik wil die pik in mijn kut zoals ik hier ook wel lees. Nee sex moet iets zijn wat je samen op bouwt en waar je dan ook samen van gaat genieten.

Over jou:
Een man van mijn eigen leeftijd daar gaat mijn voorkeur echt naar uit. Wat je afkomst of je bank rekening betreft heb ik helemaal geen voorkeur, ik wil hiermee zeggen dat jij als persoon belangrijk bent maar niet wat je bent of wat je ooit bent geweest. Vind het best moeilijk om hier te om schrijven wat ik zoek en wat ik graag zou willen.

Mijn foto's